Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Σαντορίνη: Πρώην δημοτικός παιδότοπος ... που έγινε parking και σκουπιδότοπος.

Πύργος Σαντορίνης
Πρώην δημοτικός παιδότοπος ... που έγινε parking και σκουπιδότοπος.

Ρεπορτάζ: Παν. Σ. Δελλαμάνης

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Οι ενέργειες των ανάξιων αρχόντων του νησιού επίσης.
Αν κάποιοι δεν ξέρετε, ανατρέξτε ΕΔΩ  & ΕΔΩ και διαβάστε τι
συνέβη πριν κάμποσα χρόνια και ποιος ήταν ο αγώνας μας σαν ενεργοί πολίτες του νησιού για να λειτουργήσει με τις καθώς πρέπει συνθήκες, αυτή η μοναδική παιδική χαρά, που σε αλλοτινές εποχές  διασκέδαζε τις παιδικές ανάγκες των παιδιών μας.
Σήμερα κάποιοι όμοιοι των ομοίων τους, δημοτικοί σύμβουλοι, αναρτούν στις προσωπικές τους σελίδες ως δικό τους κατόρθωμα το κλείσιμο των δημοτικών παιδικών χαρώντης Σαντορίνης (παιδικών κρεματορίων όπως τις αποκαλούσα ) , ξεχνώντας??? ότι οι μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου και ηθικού αυτουργού ενός μοιραίου ατυχήματος που θα μπορούσε να συμβεί από την επικυνδυνότητα των παιχνιδιών, ένεκα της μη συντήρησης και κακοτεχνίας αυτών, έγιναν μέσα απ το Santorini News Agency εμού του ιδίου.
Θα ήθελα να ρωτήσω επί του προσωπικού την κ Σοφία Κίτσου Δ.Σ. της Δημ παράταξης του κ Αντ. Σιγάλα η οποία θεωρεί επιτυχία της ότι έκλεισαν ως επικίνδυνες για την σωματική ασφάλεια των παιδιών μας πολλές παιδικές χαρές , τι έκανε και τι κάνει όλα αυτά τα χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος ώστε να ξαναλειτουργήσουν??? Ως δικηγόρος και δήθεν ενεργός πολίτης πριν ασχοληθεί με τα κοινά (πριν πιάσει στασίδι), αυτά δεν τα ήξερε?? Ποια ήταν η βοήθεια όλων αυτών των καρεκλοκένταυρων, νομικών στο επάγγελμα,  πριν αποκτήσουν καρέκλα στα δημοτικά συμβούλια? ΚΑΜΜΙΑ. Απλα πήραν τις δικές μας δημοσιεύσεις-αγωνίες ως προ το μέλλον του νησιού και των παιδιών μας, τις έβαλαν στους προεκλογικούς τους λόγους και κάποιοι τους πίστεψαν και τους ψήφισαν ότι θα κάνουν κάτι. Φούσκα όμως οι προεκλογικές των υποσχέσεις.
Σήμερα λοιπόν , μόνο με λόγια και υποσχέσεις και δήθεν σχέδια, διασκεδάζουν μαζί μας. Παίζουν αναίσχυντα με τις ανάγκες των παιδιών μας. Εξυπηρετούν μόνο τις ανάγκες αυτών που τους πατρονάρουν , των ολίγων, που θεωρούν το νησί, βιομηχανική ζώνη τουριστικής ανάπτυξης, παραγκονίζοντας τις ανάγκες των πολιτών και το σημαντικότερο των παιδιών μας που ζουν 365 μέρες τον χρόνο σε αυτό το νησί και τρώνε στην μάπα την ανηθικότητά  καθενός φιλόδοξου, ανεύθυνου και χωρίς όραμα πολιτευτή.

Τα ρεπορτάζ θα συνεχιστούν και οι καταγγελίες θα πέφτουν βροχή, σάμπως ανθίσει η ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει , μετά από τόσα χρόνια ανομβρίας πολιτικής και κοινωνικής ηθικής .

Παναγιώτης Σ. Δελλαμάνης
Φωτορεπόρτερ.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου